Avoin työpaikka – Verkostoasentajia

Verkostoasentajia Etelä- ja Lounais-Suomen työmaille. Tehtävänkuvaus; Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin. Paremmin. Osana Iivari Mononen-konsernia meillä on siihen nykyisin entistä paremmat edellytykset. Nyt etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja ammattitaitoista sähköverkkoasentajaa. Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta […]Verkostoasentajia Etelä- ja Lounais-Suomen työmaille.

Tehtävänkuvaus;

Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin. Paremmin. Osana Iivari Mononen-konsernia meillä on siihen nykyisin entistä paremmat edellytykset.

Nyt etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja ammattitaitoista sähköverkkoasentajaa. Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi. Työtehtäväsi tulisi koostumaan 0,4-20kV jännitealueilla monipuolisista verkon- ja ulkovalaistusverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomessa ja ovat projektiluonteisia, joten olethan valmis matkapäiviin tarvittaessa.

Jos kaipaat uusia haasteita, haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään internet-sivujen kautta. www.exsane.fi/yhteystiedot/tyopaikat/

Lisätietoja tarvittaessa:
Kari Kokko, 0405542329
Jukka Samola, 0504050332