Avoin työpaikka – Verkostosuunnittelija

Haemme Verkostosuunnittelijoita eri toimipisteisiin: Keskeiset työtehtävät tulevat olemaan: – Maastosuunnittelu, Maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu/hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä, Työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle, Materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle. Hakijalta edellytämme: – Soveltuva sähköalan koulutus, sähköteknikko tai Insinööri Amk, kokemusta sähkönjakelualalta (useamman vuoden sähköverkkojenasentajan kokemus katsotaan riittäväksi). Hakijalta odotamme: – Aiempaa kokemusta sähkönjakeluverkkojen suunnittelusta tai verkonrakennustöistä, kokemusta verkkotietojärjestelmistä (PowerGrid, Trimble NIS, Integra), […]Haemme Verkostosuunnittelijoita eri toimipisteisiin:

Keskeiset työtehtävät tulevat olemaan: – Maastosuunnittelu, Maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu/hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä, Työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle, Materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle.

Hakijalta edellytämme: – Soveltuva sähköalan koulutus, sähköteknikko tai Insinööri Amk, kokemusta sähkönjakelualalta (useamman vuoden sähköverkkojenasentajan kokemus katsotaan riittäväksi).

Hakijalta odotamme: – Aiempaa kokemusta sähkönjakeluverkkojen suunnittelusta tai verkonrakennustöistä, kokemusta verkkotietojärjestelmistä (PowerGrid, Trimble NIS, Integra), jakeluverkkojen rakenteiden ja materiaalien tuntemus (HeadPower vakiorakenteet), kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme sinulle: – Kiinnostavia ja haasteellisia suunnittelutehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen. Jos kaipaat uusia haasteita, haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoive pyydetään lähettämään internet-sivujen kautta. www.exsane.fi/yhteystiedot/tyopaikat/

Kirjaa hakemukseen, mihin toimipisteeseen haet töihin.