Sustainable infrastructure networks

Reliable turnkey solutions

Electricity, data and lighting

Our full range of services ensure the transmission of electricity, light and data

Exsane Oy designs, builds, inspects and maintains electricity, streetlight and optical fibre networks. Our services also include forestry operations.

We operate in several locations in Finland and employ over 50 highly skilled professionals.

We are part of the Iivari Mononen Group, a family owned Finnish company.


Follow us on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Rekrytoimme sähköverkkojen ammattilaisia Heinolaan!Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa sähkönjakeluverkkoa Heinolaan, Lahden pohjoispuolelle. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen: työnjohtajaa, verkostosuunnittelijaa sekä useita verkostoasentajia.• työnjohtajana vastaat mm töiden organisoinnista, hankesuunnittelusta ja raportoinnista
• verkostosuunnittelijana tehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu sekä työsuunnitelmien laadinta
• verkostoasentajana hoidat monipuolisesti 0,4-20 kV jännitealueen verkkotöitä, kuten vianhoitoa, asennuksia sekä tarkastuksia
• lisäksi haemme alihankkijoita mm. maanrakennusurakoihinKerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 31.10. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.Lisätietoja sivultamme: www.exsane.fi/meille-toihin/
#rekry #rekrytointi #sähköverkko #verkostoasentaja #verkostosuunnittelija #sähköasentaja #työtätatarjolla

Rekrytoimme sähköverkkojen ammattilaisia Heinolaan!

Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa sähkönjakeluverkkoa Heinolaan, Lahden pohjoispuolelle. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen: työnjohtajaa, verkostosuunnittelijaa sekä useita verkostoasentajia.

• työnjohtajana vastaat mm töiden organisoinnista, hankesuunnittelusta ja raportoinnista
• verkostosuunnittelijana tehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu sekä työsuunnitelmien laadinta
• verkostoasentajana hoidat monipuolisesti 0,4-20 kV jännitealueen verkkotöitä, kuten vianhoitoa, asennuksia sekä tarkastuksia
• lisäksi haemme alihankkijoita mm. maanrakennusurakoihin

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 31.10. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja sivultamme: www.exsane.fi/meille-toihin/
#rekry #rekrytointi #sähköverkko #verkostoasentaja #verkostosuunnittelija #sähköasentaja #työtätatarjolla
... See MoreSee Less

6 days ago

Exsanelle kaksivuotinen Elenian palvelusopimus Heinolaan!Olemme voittaneet Elenia Oy:n tarjouskilpailun verkosto- ja palvelutöistä Heinolan alueella. Sopimuksen kokonaisarvo on lähes 4 miljoonaa euroa.Toimitusjohtaja Jukka Samolan mukaan Heinolan hanke vahvistaa Exsane Oy:n tavoitteita olla osallisena pidempiaikaisissa palvelusopimuksissa.• Hanke työllistää kaikkiaan yli kymmenen verkostoalan ammattilaista. Perustamme alueelle oman organisaation alihankkijoineen, joten lähialueen resursseille on varmasti käyttöä, Samola kertoo.Kenttätyöt Heinolassa alkavat helmikuun 2020 alussa. Aloitamme jo syksyllä hankesuunnittelun sekä rekrytoinnit. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yhtiössämme, ota yhteyttä liiketoimintavastaava Petri Hartikaiseen tai jätä avoin hakemus: www.exsane.fi/meille-toihin/#rekry #rekrytointi #työtätatarjolla #yhteisrakentaminen #sähköverkko

Exsanelle kaksivuotinen Elenian palvelusopimus Heinolaan!

Olemme voittaneet Elenia Oy:n tarjouskilpailun verkosto- ja palvelutöistä Heinolan alueella. Sopimuksen kokonaisarvo on lähes 4 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Jukka Samolan mukaan Heinolan hanke vahvistaa Exsane Oy:n tavoitteita olla osallisena pidempiaikaisissa palvelusopimuksissa.

• Hanke työllistää kaikkiaan yli kymmenen verkostoalan ammattilaista. Perustamme alueelle oman organisaation alihankkijoineen, joten lähialueen resursseille on varmasti käyttöä, Samola kertoo.

Kenttätyöt Heinolassa alkavat helmikuun 2020 alussa. Aloitamme jo syksyllä hankesuunnittelun sekä rekrytoinnit. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yhtiössämme, ota yhteyttä liiketoimintavastaava Petri Hartikaiseen tai jätä avoin hakemus: www.exsane.fi/meille-toihin/

#rekry #rekrytointi #työtätatarjolla #yhteisrakentaminen #sähköverkko
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Iivari Mononen -konserni norjalaisen Solør AgroTre AS:n omistajaksi.Iivari Mononen Group on ostanut norjalaisen Solør AgroTre AS:n. Yhtiö on erikoistunut puunkyllästykseen ja aitapaaluvalmistukseen maatalous- ja kuluttajamarkkinoille Pohjoismaissa ja Länsi-Euroopassa.Solør AgroTre AS:n liikevaihto oli viime vuonna 9,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 29 työntekijää. Yhtiön toiminta jatkuu Kirkenærissa, Etelä-Norjassa, Iivari Mononen -konserniin kuuluvan ScanPolen tytäryhtiönä. Yhtiö jatkaa kyllästettyjen aitapaalujen tuotantoa nykyisille markkina-alueilleen.Solør AgroTre AS:n toimitusjohtajana toimii 1.9. alkaen Janne Monni. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Iivari Mononen -konsernin muihin yhtiöihin.”Yrityskaupalla vahvistamme strategiaamme puuliiketoiminnassa. Kirkenaerin tehdas mahdollistaa pylväs- ja rakennustuoteliiketoimintamme kannattavan kasvun”, kertoo Iivari Mononen Oy:n toimitusjohtaja Ari Mononen.Exsane Oy on osa perheomisteista Iivari Mononen -konsernia.

Iivari Mononen -konserni norjalaisen Solør AgroTre AS:n omistajaksi.

Iivari Mononen Group on ostanut norjalaisen Solør AgroTre AS:n. Yhtiö on erikoistunut puunkyllästykseen ja aitapaaluvalmistukseen maatalous- ja kuluttajamarkkinoille Pohjoismaissa ja Länsi-Euroopassa.

Solør AgroTre AS:n liikevaihto oli viime vuonna 9,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 29 työntekijää. Yhtiön toiminta jatkuu Kirkenærissa, Etelä-Norjassa, Iivari Mononen -konserniin kuuluvan ScanPolen tytäryhtiönä. Yhtiö jatkaa kyllästettyjen aitapaalujen tuotantoa nykyisille markkina-alueilleen.

Solør AgroTre AS:n toimitusjohtajana toimii 1.9. alkaen Janne Monni. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Iivari Mononen -konsernin muihin yhtiöihin.

”Yrityskaupalla vahvistamme strategiaamme puuliiketoiminnassa. Kirkenaerin tehdas mahdollistaa pylväs- ja rakennustuoteliiketoimintamme kannattavan kasvun”, kertoo Iivari Mononen Oy:n toimitusjohtaja Ari Mononen.

Exsane Oy on osa perheomisteista Iivari Mononen -konsernia.
... See MoreSee Less

1 month ago

Comment on Facebook

Onnittelut 👍