Sustainable infrastructure networks

Reliable turnkey solutions

Electricity, data and lighting

Our full range of services ensure the transmission of electricity, light and data

Exsane Oy designs, builds, inspects and maintains electricity, streetlight and optical fibre networks. Our services also include forestry operations.

We operate in several locations in Finland and employ over 60 highly skilled professionals.

We are part of the Iivari Mononen Group, a family owned Finnish company.


Follow us on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Etelä-Savoon verkostoasentajia!! Haemme parhaillaan kahta sähköverkkoasentajaa Pieksämäelle ja Mikkeliin. Päätehtäviäsi ovat verkostoasennukset, tarkastukset sekä kuituverkon työt. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa, kotimaisessa perheyhtiössä. Edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta sekä kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kerro osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi helmikuun loppuun mennessä. Ja tästä linkistä pääset eteenpäin: https://www.exsane.fi/meille-toihin/ #rekry #rekrytointi #sähköverkko #verkostoasentaja #sähköasentaja #työtätatarjolla

Etelä-Savoon verkostoasentajia!!

Haemme parhaillaan kahta sähköverkkoasentajaa Pieksämäelle ja Mikkeliin. Päätehtäviäsi ovat verkostoasennukset, tarkastukset sekä kuituverkon työt.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa, kotimaisessa perheyhtiössä. Edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta sekä kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kerro osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi helmikuun loppuun mennessä.

Ja tästä linkistä pääset eteenpäin: www.exsane.fi/meille-toihin/

#rekry #rekrytointi #sähköverkko #verkostoasentaja #sähköasentaja #työtätatarjolla
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Exsanen uusia autoja Heinolaan! Heinolan uusi toimipiste rakentuu nyt vauhdilla. Markus Rintala, Timo Salmi ja Jyrki Lampinen kuittasivat asentajien uudet autot Savilahden autosta, Mikkelistä. Ennen työmaalle lähtöä autot varustetaan vielä huikealla määrällä tarvikkeistoa. #yhteisrakentaminen #sähköverkko #työturvallisuus #verkostoasentaja #sähköasentaja #työtätatarjolla

Exsanen uusia autoja Heinolaan!

Heinolan uusi toimipiste rakentuu nyt vauhdilla. Markus Rintala, Timo Salmi ja Jyrki Lampinen kuittasivat asentajien uudet autot Savilahden autosta, Mikkelistä. Ennen työmaalle lähtöä autot varustetaan vielä huikealla määrällä tarvikkeistoa.

#yhteisrakentaminen #sähköverkko #työturvallisuus #verkostoasentaja #sähköasentaja #työtätatarjolla
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Pyöräytetään viikko käyntiin hyvällä rekryllä!! Haemme Porvooseen projektipäällikköä/työnjohtajaa. Päätehtäviäsi ovat metsäpuolen projektien hallinnointi sekä metsureiden ohjaus. Hoidat tarvittaessa myös sähköverkon projekti- ja työnjohtotehtäviä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta sekä kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.2. mennessä. https://www.exsane.fi/meille-toihin/ #sähköverkko #projektipäällikkö #Porvoo

Pyöräytetään viikko käyntiin hyvällä rekryllä!!

Haemme Porvooseen projektipäällikköä/työnjohtajaa. Päätehtäviäsi ovat metsäpuolen projektien hallinnointi sekä metsureiden ohjaus. Hoidat tarvittaessa myös sähköverkon projekti- ja työnjohtotehtäviä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta sekä kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.2. mennessä.

www.exsane.fi/meille-toihin/

#sähköverkko #projektipäällikkö #porvoo
... See MoreSee Less

4 weeks ago