Meille töihin

Haluatko työskennellä sähköalalla Exsane Oy:ssä?

Meitä exsanelaisia on yli 60. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli lähes 10 miljoonaa euroa, kasvaen edellisestä vuodesta 26 %. Toimimme pääurakoitsijana muun muassa yli 20 miljoonan suuruisessa verkkojen yhteisrakentamishankkeessa Pälkäneellä. Kuulumme kotimaiseen, perheomisteiseen Iivari Mononen Groupiin. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla:

Porvoo  |  Mikkeli  |  Tampere-Pälkäne  |  Heinola  |  Kuopio-Toivala  |  Joensuu

Haemme nyt joukkoomme lisää osaavia ja omatoimisia sähköalan ammattilaisia. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

 


Verkostoasentajia Pirkanmaalle (Pälkäne) sekä Porvooseen
(Parhaillaan avoinna | Jatkuva haku)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Toimimme Suomessa yli 50 ammattilaisen voimin, ja tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan etsimme oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä ammattitaitosia verkostoasentajia Pälkäneelle.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

 • Työtehtäväsi koostuvat 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä) sekä Porvoossa, olethan tarvittaessa valmis matkatöihin.
 • Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.

Jatkuva haku


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Metsureita verkkolinjan raivaukseen ja puunkaatoihin
(Julkaistu 29.04.2020)

Nyt haemme vakituiseen palkkasuhteeseen ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön tottuneita metsureita. Työkohteemme sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella, ja työhönottopiste on Porvoo. Lähde mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Raivauksessa verkkolinjalta poistetaan puustoa ja pensaikkoa tilaajan ohjeiden mukaan. Työmaat ovat kohteesta riippuen pien-, keski- tai suurjänniteverkkoja. Raivaus tehdään pääosin raivaus- ja oksasahoilla sekä puunpoistot moottorisahoilla. Koulutamme kaikki metsurit työn vaatimusten mukaisesti, mutta aiempi kokemus sähkölinjojen raivauksesta katsotaan eduksi. Monipuolisiin metsäpalveluihimme kuuluvat myös ennakoiva vierimetsänhoito sekä myrskytuhojen korjaus sähkölinjoilta.

Edellytämme:

 • Matkatyövalmiutta sekä omia työvälineitä
 • Suomenkielentaito, ruotsinkielentaito eduksi
 • Osa työkohteista saaristossa
 • Sähköisten järjestelmien käyttöä

Kerro meille osaamisestasi
Jätä hakemuksesi hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Haku päättynyt 20.5.  |  Petri Leimulahti, puh. 0400 188648


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Kesätyöntekijöitä sähköverkon suunnitteluun: Porvoo, Pälkäne ja Mikkeli
(Julkaistu 18.02.2020)

Toimit maastosuunnittelijana, projektipäällikön parina ja dokumentoijana. Tehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu. Lisäksi laadit verkostotyökohteelle työsuunnitelman sekä materiaaliluettelon.

 • Tarjoamme kannustavan työympäristön, monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä opiskelun ohessa.
 • Edellytämme: Sähköalan soveltuvaa koulutusta, sähköteknikko tai sähköinsinööri (AMK)
 • Odotamme: Omatoimista ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti. Hakemuksen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi . Toimithan nopeasti, sillä haastattelut käynnistämme jo hakuajan aikana.

Haku päättynyt 19.5.  |  Lisätietoja: Markus Rintala


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Projektipäällikkö / työnjohtaja, Porvoo
(Julkaistu 27.1.2020)

Nyt haemme ammattitaitoista projektipäällikköä / työnjohtajaa Porvoon kunnossapitotiimiin. Päätehtäviäsi ovat mm. metsäpuolen projektien hallinnointi sekä metsureiden ohjaus. Hoidat tarvittaessa myös muita sähköverkon projekti- ja työnjohtotehtäviä.

 • Tarjoamme:
  Vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Kannustavan työympäristön, monipuolisia tehtäviä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tarvittaessa järjestämme myös syventävää koulutusta.
 • Edellytämme:
  Soveltuvaa sähköalan koulutusta. Kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kokemus työnjohtotehtävistä sekä tuntemus sähköverkkoyhtiöiden käyttämistä järjestelmistä (mm. NIS, UTG) katsotaan eduksi. samoin alan tutkinnot, kortit ja koulutukset.
 • Arvostamme:
  Omatoimista, vastuullista ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan. Hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeä osa työkuvaa.

Lisätietoja: Liiketoimintavastaava Janne Salokannel, puh 050 342 6380

Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 29.2. Hakemuksen liitteineen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Haku päättynyt 26.2.  |  Lisätietoja: Janne Salokannel


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Pieksämäelle ja Mikkeliin 2 sähköverkkoasentajaa
(Julkaistu 03.02.2020)

Vahvistamme asennusresursseja Mikkelissä sekä Pieksämäellä. Tule rakentamaan ja huoltamaan sähköverkkoja Etelä-Savon alueelle. Vakaan työpaikan ohella tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Haemme parhaillaan:

Kahta verkostoasentajaa.
Tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen verkostoasennukset ja tarkastukset sekä kuituverkon työt.

Odotamme sinulta verkostorakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, alakohtaista työkokemusta yli 3 vuotta sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä paikallistuntemusta. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Lisätietoja:
Jyri Löppönen, Projektivastaava 040 482 2834 / jyri.lopponen[ at ]exsane.fi, tai
Kari Kokko, Johtaja, myynti ja hankinta 040 554 2329 / kari.kokko[ at ]exsane.fi

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 21.2. mennessä. Hakemuksen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi . Toimithan nopeasti, sillä haastattelut käynnistämme jo hakuajan aikana.

Haku päättynyt 21.2.  |  Lisätietoja: Jyri Löppönen


Sähköverkkoasentajan RekryKoulutus; 5 paikkaa
(päivitetty 28.11.2019)

Kouluttaudu nyt sähköverkkojen ammattilaiseksi Päijät-Hämeeseen. Koulutukseen valitaan 5 henkilöä, joista 3 sijoittuu Exsanen Heinolan toimipaikkaan sekä 2 henkilöä Pälkäneen toimipaikkaan.

Lisäkoulutuksella syvennät osaamistasi ja hankit pätevyyden sähkönjakeluverkon asennus-, rakennus- ja ylläpitotehtäviin. Etusijalla ovat henkilöt, joilla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto sekä mielellään työkokemusta vastaavista töistä. Hyvä matkustusvalmius sekä C-luokan ajokortti ovat työssä tarpeellisia. Koulutuksen jälkeen työskentelet pääsääntöisesti Exsane Oy:n työkohteissa Hämeen alueella.

RekryKoulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa myös Energia-alan ammattitutkinto palkallisella oppisopimuksella.

Sähköverkkoasentajan RekryKoulutus 3.2.-13.5.2020:

 • viisi aloituspaikkaa: Heinolan toimipisteeseen 3 henkilöä sekä Pälkäneelle 2 henkilöä
 • koulutuksen kesto: 30 lähiopetuspäivää Lahdessa sekä 40 päivän työssäoppimisjakso Hämeen alueella
 • infotilaisuus koulutuksen sisällöstä keskiviikkona 15.1. klo 13.00 Hämeen TE-toimistossa Lahdessa
 • hakuaika päättyy 19.1.
 • kouluttaja TSI Finland, Lahti
 • koulutus tapahtuu työttömyyspäivärahalla

Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisesta koulutuksesta sekä hyvistä työnäkymistä.

Lisätietoja työtehtävistä sekä Exsane Oy:stä saat Kari Kokolta, puh. 040 554 2329.
Lisätietoa koulutuksen sisällöstä kertoo Timo Jämiä, TSI Finland Oy, puh 044 987 7105.

Haku päättynyt 19.1.  |  Lisätietoja: Kari Kokko