Meille töihin

Haluatko työskennellä sähköalalla Exsane Oy:ssä?

Meitä exsanelaisia on yli 60. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli lähes 10 miljoonaa euroa, kasvaen edellisestä vuodesta 26 %. Toimimme pääurakoitsijana muun muassa yli 20 miljoonan suuruisessa verkkojen yhteisrakentamishankkeessa Pälkäneellä. Kuulumme kotimaiseen, perheomisteiseen Iivari Mononen Groupiin. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla:

Porvoo  |  Mikkeli  |  Tampere-Pälkäne  |  Kuopio-Toivala  |  Joensuu

Haemme nyt joukkoomme lisää osaavia ja omatoimisia sähköalan ammattilaisia. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

 


Aluevastaava Lahti-Heinola alueelle
(13.11.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi vakavaraista ja kannustavaa yritystämme. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme parhaillaan vakituiseen työsuhteeseen:

 • aluevastaavaa Lahti-Heinola alueelle
  vastaat mm. hankesuunnittelusta, töiden organisoinnista, sekä raportoinnista. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintavastaavan kanssa.

Toivomme sinulta sähkönjakelu- sekä valaistusverkkojen huoltoon ja rakentamiseen soveltuvaa vahvaa ammattitaitoa, esimiesvalmiuksia sekä mahdollisuutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotettasi. Tiimityön ohessa hallitset myös luontevan ja hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 1.12. Työn aloitus neuvotellaan sopimuksen mukaan. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!


Verkostosuunnittelija Lahti-Heinola alueelle
(13.11.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule suunnittelemaan ja ylläpitämään säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi vakavaraista ja kannustavaa yritystämme. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme parhaillaan vakituiseen työsuhteeseen:

 • verkostosuunnittelijaa Lahti-Heinola alueelle
  tehtäviäsi ovat mm. työsuunnitelmien sähkötekninen laadinta sekä maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä aluevastaavan kanssa.

Toivomme sinulta sähkönjakelu- sekä valaistusverkkojen suunnitteluun soveltuvaa vahvaa ammattitaitoa, sekä mahdollisuutta matkatyöhön. Arvostamme sähköteknisen osaamisen ohella itsenäistä ja vastuullista työotettasi. Tiimityön ohessa hallitset myös luontevan ja hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 1.12. Työn aloitus neuvotellaan sopimuksen mukaan. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!


Verkostoasentajia Pirkanmaalle (Pälkäne) sekä Porvooseen
(Parhaillaan avoinna | Jatkuva haku)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Toimimme Suomessa yli 50 ammattilaisen voimin, ja tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan etsimme oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä ammattitaitosia verkostoasentajia Pälkäneelle.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

 • Työtehtäväsi koostuvat 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä) sekä Porvoossa, olethan tarvittaessa valmis matkatöihin.
 • Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.

Jatkuva haku


Energia-alan ammattitutkinto, sähköverkkoasentajan oppisopimuskoulutus
(Kysy lisätietoja)

Toimintamme laajenee – kouluttaudu sinäkin työsi ohessa sähköverkkojen ammattilaiseksi. Energia-alan ammattitutkinto sopii sinulle, jolla on jo kokemusta tai koulutus sähköalalta. Lisäkoulutuksella syvennät osaamistasi ja saat pätevyyden sähkönjakeluverkon asennus-, rakennus- ja ylläpitotehtäviin.

 • palkallinen oppisopimuskoulutus
 • kesto noin 1,5 vuotta, aloitus heinäkuun alussa
 • koulutus Tampereella TAKK tai Lahdessa TSI Finland Lahti
 • nonstop aloitus, eli mukaan voit lähteä milloin vain
 • oppisopimuskoulutus on maksutonta

Tutkinnon tarkempi sisältö ja vaatimukset luettavissa täältä:
https://www.takk.fi/fi/koulutus/id/energia-alan-ammattitutkinto-oppisopimuksella-sahkoverkkoasentaja/

Kysy lisätietoja avoimista paikoista: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.

Sähköverkkojen ammattilaisia Heinolaan
(23.10.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi kannustavaa yritystä, joka tarjoaa kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

 • työnjohtajaa
  vastaat mm. töiden organisoinnista, hankesuunnittelusta ja raportoinnista
 • verkostosuunnittelijaa
  tehtäviäsi ovat mm. työsuunnitelmien laadinta sekä maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu
 • verkostoasentajia
  tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen monipuoliset verkkotyöt, kuten vianhoito, asennukset sekä tarkastukset
 • alihankkijoita
  mm. maanrakennusurakat

Toivomme sinulta verkostohuoltoon ja -rakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotettasi, tiimityön ohessa hallitset myös hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 10.11. Työsuhteet alkavat tehtävistä riippuen 1.11–31.1 välisenä aikana. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!

Haku päättynyt 10.11.  |  Lisätietoja: Petri Hartikainen


Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin – paremmin.

Sähköverkon suunnittelija Mikkelin toimipisteeseen
(19.8.2019)

Keskeiset työtehtävät ovat:
Toimit maastosuunnittelijana ja projektipäällikön apuna. Maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu / hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä. Työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle sekä materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle.

 • Hakijalta edellytämme:
  Soveltuva sähköalan koulutusta, sähköteknikko tai Insinööri AMK sekä useamman vuoden kokemusta sähkönjakelualalta.
 • Hakijalta odotamme:
  Reipasta ja omatoimista asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.
 • Tarjoamme:
  Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemus 15.9. mennessä. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja työtehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Markus Rintala, 050 550 0847 / Exsane Oy, Rahtitie 1, 50150 Mikkeli

Haku päättynyt 15.9.  |  Lisätietoja: Markus Rintala


Pieksämäelle ja Mikkeliin 2-3 sähköverkkoasentajaa
(8.8.2019)

Vahvistamme asennusresursseja Mikkelissä sekä Pieksämäellä. Tule rakentamaan ja huoltamaan sähköverkkoja Etelä-Savon alueelle. Vakaan työpaikan ohella tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Haemme parhaillaan:

verkostoasentajia
tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen verkkotyöt, asennukset ja tarkastukset

Odotamme sinulta verkostorakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä paikallistuntemusta. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Kari Kokko, kehitysjohtaja 040 554 2329 / kari.kokko[ at ]exsane.fi

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi 8.9. mennessä. Hakemuksen voit jättää oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi . Toimithan nopeasti, sillä haastattelut käynnistämme jo hakuajan aikana.

Haku päättynyt 8.9. |  Lisätietoja: Kari Kokko


Pohjois-Savossa useita paikkoja sähköverkkojen ammattilaisille
(18.7.2019)

Toimintamme laajenee Pohjois-Savossa, ja avaamme sinne uusia toimipisteitä sekä lukuisia työpaikkoja. Tule rakentamaan ja huoltamaan sähköverkkoja Kuopion pohjoispuolelle. Haemme parhaillaan:

 • verkostoasentajia
  tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen verkkotyöt, asennukset ja tarkastukset
 • verkostosuunnittelijoita
  tehtäviäsi mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu sekä työsuunnitelman laadinta
 • projektipäälliköitä
  vastaat mm. hankesuunnittelusta ja raportoinnista
 • alihankkijoita
  mm. maanrakennusurakat

Odotamme sinulta verkostorakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä paikallistuntemusta. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668 / Exsane Oy, Rantakatu 25 A 1, 80100 Joensuu.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi 31.8. mennessä. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Haku päättynyt 31.8. |  Lisätietoja: Petri Hartikainen


Asentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin
(15.3.2019)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan vahvistamme oma-aloitteisten ammattilaisten joukkoamme verkostotarkastajilla / -asentajilla.

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa verkoston kunto- ja asennustarkastuksista 0,4-20kV jännitealueella. Maalla ja ilmassa tehtävien tarkastusten ohella työnkuvaasi liittyvät monipuolisesti myös sähkö-, tele- ja ulkovalaistusverkon tehtävät. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa, Pälkäneellä, Mikkelissä, Joensuussa tai Kuopiossa, ja itse työkohteet laajalla alueella niin Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla kuin Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkkojen tarkastus- tai rakennustöistä. Tehtäväsi edellyttävät myös B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme suorittamiasi sähköalan tutkintoja – erityisesti koulutus sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastuksesta katsotaan eduksi. Tarvittaessa järjestämme täydentävää koulutusta.

Huom!
Tarkastustehtävien osalta kannattaa tiedustella myös kesätyömahdollisuutta.

Kerro meille osaamisestasi, ja jätä vapaamuotoisen hakemus sunnuntaina 7.4. mennessä osoitteella: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja työnkuvasta antaa Janne Salokannel 050 342 6380

Haku päättynyt 7.4.