Meille töihin

Haluatko työskennellä sähköalalla Exsane Oy:ssä?

Olemme kiinnostuneita osaavista ja omatoimisista sähköalan työntekijöistä. Meillä on parhaillaan avoinna seuraavat työpaikat. Voit lähettää meille aina avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla:

Porvoo  |  Mikkeli  |  Tampere-Pälkäne  |  Kuopio-Toivala  |  Joensuu

 


Energia-alan ammattitutkinto, sähköverkkoasentajan oppisopimuskoulutus
(Parhaillaan avoinna / 6.6.2019)

Toimintamme laajenee – kouluttaudu Sinäkin työsi ohessa sähköverkkojen ammattilaiseksi. Energia-alan ammattitutkinto sopii Sinulle, jolla on jo kokemusta tai koulutus sähköalalta. Lisäkoulutuksella syvennät osaamistasi ja saat pätevyyden sähkönjakeluverkon asennus-, rakennus- ja ylläpitotehtäviin.

 • palkallinen oppisopimuskoulutus
 • kesto noin 1,5 vuotta, aloitus heinäkuun alussa
 • koulutus Tampereella TAKK tai Lahdessa TSI Finland Lahti
 • nonstop aloitus, 1.7 lähtien, voit lähteä mukaan milloin vain
 • oppisopimuskoulutus on maksutonta

Tutkinnon tarkempi sisältö ja vaatimukset luettavissa täältä:
https://www.takk.fi/fi/koulutus/id/energia-alan-ammattitutkinto-oppisopimuksella-sahkoverkkoasentaja/

Kysy lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329. Hakemukset 7.7. mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuajan puitteissa.


Verkostoasentajia Pälkäneelle
(Parhaillaan avoinna / 4.4.2018)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Toimimme Suomessa yli 50 ammattilaisen voimin, ja tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan etsimme oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä ammattitaitosia verkostoasentajia Pälkäneelle.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

 • Työtehtäväsi koostuvat 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä), olethan valmis tarvittaessa matkatöihin.
 • Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: rekry@exsane.fi .

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.


Asentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin
(Parhaillaan avoinna / päivitetty 15.3.2019)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan vahvistamme oma-aloitteisten ammattilaisten joukkoamme verkostotarkastajilla / -asentajilla.

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa verkoston kunto- ja asennustarkastuksista 0,4-20kV jännitealueella. Maalla ja ilmassa tehtävien tarkastusten ohella työnkuvaasi liittyvät monipuolisesti myös sähkö-, tele- ja ulkovalaistusverkon tehtävät. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa, Pälkäneellä, Mikkelissä, Joensuussa tai Kuopiossa, ja itse työkohteet laajalla alueella niin Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla kuin Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkkojen tarkastus- tai rakennustöistä. Tehtäväsi edellyttävät myös B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme suorittamiasi sähköalan tutkintoja – erityisesti koulutus sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastuksesta katsotaan eduksi. Tarvittaessa järjestämme täydentävää koulutusta.

Huom!
Tarkastustehtävien osalta kannattaa tiedustella myös kesätyömahdollisuutta.

Kerro meille osaamisestasi, ja jätä vapaamuotoisen hakemus sunnuntaina 7.4. mennessä osoitteella: rekry@exsane.fi.
Lisätietoja: työnkuvasta antaa Janne Salokannel 050 342 6380


Verkostoasentajia Pirkanmaalle ja Porvooseen
(Parhaillaan avoinna / päivitetty 15.2.2018)

Nyt etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ammattitaitoista verkostoasentajaa. Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

 • Työtehtäväsi tulisi koostumaan 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä), olethan valmis tarvittaessa matkatöihin.
 • Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen: rekry@exsane.fi .

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.


Sähköverkon suunnittelijoita Porvooseen
(Parhaillaan avoinna / päivitetty 15.2.2019)

Toimit maastosuunnittelijana, projektipäällikön parina ja dokumentoijana. Tehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu. Lisäksi laadit verkostotyökohteelle työsuunnitelman sekä materiaaliluettelon.

 • Tarjoamme: Nuorekkaan työympäristön, haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta sekä vakituisen työsuhteen.
 • Lisäksi tarjoamme: Mahdollisuuden työskennellä opiskelun ohessa.
 • Edellytämme: Sähköalan soveltuvaa koulutusta, sähköteknikko tai insinööri (AMK).
 • Odotamme: Omatoimista ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@exsane.fi .
Toimithan nopeasti – täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja: Suunnittelupäällikkö, Markus Rintala, puh. 050 550 0847