Meille töihin

Haluatko työskennellä sähköalalla Exsane Oy:ssä?

Meitä exsanelaisia on yli 60. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli lähes 10 miljoonaa euroa, kasvaen edellisestä vuodesta 26 %. Toimimme pääurakoitsijana muun muassa yli 20 miljoonan suuruisessa verkkojen yhteisrakentamishankkeessa Pälkäneellä. Kuulumme kotimaiseen, perheomisteiseen Iivari Mononen Groupiin. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla:

Porvoo  |  Mikkeli  |  Tampere-Pälkäne  |  Heinola  |  Kuopio-Toivala  |  Joensuu

Haemme nyt joukkoomme lisää osaavia ja omatoimisia sähköalan ammattilaisia. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

 


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Kesätyöntekijöitä sähköverkon suunnitteluun: Porvoo, Pälkäne ja Mikkeli
(Julkaistu 18.02.2020)

Toimit maastosuunnittelijana, projektipäällikön parina ja dokumentoijana. Tehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu. Lisäksi laadit verkostotyökohteelle työsuunnitelman sekä materiaaliluettelon.

 • Tarjoamme kannustavan työympäristön, monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä opiskelun ohessa.
 • Edellytämme: Sähköalan soveltuvaa koulutusta, sähköteknikko tai sähköinsinööri (AMK)
 • Odotamme: Omatoimista ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti. Hakemuksen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi . Toimithan nopeasti, sillä haastattelut käynnistämme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:
Suunnittelupäällikkö, Markus Rintala, puh. 050 550 0847 / markus.rintala[ at ]exsane.fi


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Pieksämäelle ja Mikkeliin 2 sähköverkkoasentajaa
(Julkaistu 03.02.2020)

Vahvistamme asennusresursseja Mikkelissä sekä Pieksämäellä. Tule rakentamaan ja huoltamaan sähköverkkoja Etelä-Savon alueelle. Vakaan työpaikan ohella tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Haemme parhaillaan:

Kahta verkostoasentajaa.
Tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen verkostoasennukset ja tarkastukset sekä kuituverkon työt.

Odotamme sinulta verkostorakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, alakohtaista työkokemusta yli 3 vuotta sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä paikallistuntemusta. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Lisätietoja:
Jyri Löppönen, Projektivastaava 040 482 2834 / jyri.lopponen[ at ]exsane.fi, tai
Kari Kokko, Johtaja, myynti ja hankinta 040 554 2329 / kari.kokko[ at ]exsane.fi

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 21.2. mennessä. Hakemuksen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi . Toimithan nopeasti, sillä haastattelut käynnistämme jo hakuajan aikana.


Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme Suomessa 60 ammattilaisen voimin, ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Projektipäällikkö / työnjohtaja, Porvoo
(Julkaistu 27.1.2020)

Nyt haemme ammattitaitoista projektipäällikköä / työnjohtajaa Porvoon kunnossapitotiimiin. Päätehtäviäsi ovat mm. metsäpuolen projektien hallinnointi sekä metsureiden ohjaus. Hoidat tarvittaessa myös muita sähköverkon projekti- ja työnjohtotehtäviä.

 • Tarjoamme:
  Vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Kannustavan työympäristön, monipuolisia tehtäviä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tarvittaessa järjestämme myös syventävää koulutusta.
 • Edellytämme:
  Soveltuvaa sähköalan koulutusta. Kykyä laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Kokemus työnjohtotehtävistä sekä tuntemus sähköverkkoyhtiöiden käyttämistä järjestelmistä (mm. NIS, UTG) katsotaan eduksi. samoin alan tutkinnot, kortit ja koulutukset.
 • Arvostamme:
  Omatoimista, vastuullista ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan. Hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeä osa työkuvaa.

Lisätietoja: Liiketoimintavastaava Janne Salokannel, puh 050 342 6380

Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 29.2. Hakemuksen liitteineen voit jättää hakulomakkeellamme, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.


Verkostoasentajia Pirkanmaalle (Pälkäne) sekä Porvooseen
(Parhaillaan avoinna | Jatkuva haku)

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Toimimme Suomessa yli 50 ammattilaisen voimin, ja tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia. Parhaillaan etsimme oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä ammattitaitosia verkostoasentajia Pälkäneelle.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

 • Työtehtäväsi koostuvat 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä) sekä Porvoossa, olethan tarvittaessa valmis matkatöihin.
 • Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329.

Jatkuva haku


Sähköverkkoasentajan RekryKoulutus; 5 paikkaa
(päivitetty 28.11.2019)

Kouluttaudu nyt sähköverkkojen ammattilaiseksi Päijät-Hämeeseen. Koulutukseen valitaan 5 henkilöä, joista 3 sijoittuu Exsanen Heinolan toimipaikkaan sekä 2 henkilöä Pälkäneen toimipaikkaan.

Lisäkoulutuksella syvennät osaamistasi ja hankit pätevyyden sähkönjakeluverkon asennus-, rakennus- ja ylläpitotehtäviin. Etusijalla ovat henkilöt, joilla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto sekä mielellään työkokemusta vastaavista töistä. Hyvä matkustusvalmius sekä C-luokan ajokortti ovat työssä tarpeellisia. Koulutuksen jälkeen työskentelet pääsääntöisesti Exsane Oy:n työkohteissa Hämeen alueella.

RekryKoulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa myös Energia-alan ammattitutkinto palkallisella oppisopimuksella.

Sähköverkkoasentajan RekryKoulutus 3.2.-13.5.2020:

 • viisi aloituspaikkaa: Heinolan toimipisteeseen 3 henkilöä sekä Pälkäneelle 2 henkilöä
 • koulutuksen kesto: 30 lähiopetuspäivää Lahdessa sekä 40 päivän työssäoppimisjakso Hämeen alueella
 • infotilaisuus koulutuksen sisällöstä keskiviikkona 15.1. klo 13.00 Hämeen TE-toimistossa Lahdessa
 • hakuaika päättyy 19.1.
 • kouluttaja TSI Finland, Lahti
 • koulutus tapahtuu työttömyyspäivärahalla

Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisesta koulutuksesta sekä hyvistä työnäkymistä.

Lisätietoja työtehtävistä sekä Exsane Oy:stä saat Kari Kokolta, puh. 040 554 2329.
Lisätietoa koulutuksen sisällöstä kertoo Timo Jämiä, TSI Finland Oy, puh 044 987 7105.

Haku päättynyt 19.1.  |  Lisätietoja: Kari Kokko


Suunnittelemme, huollamme ja rakennamme sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja. Alusta alkaen tavoitteemme on ollut tehdä asiat toisin – paremmin.

Nyt haemme Porvooseen kahta sähköverkon suunnittelijaa
(päivitetty 10.12)

Keskeiset työtehtävät ovat:
Toimit maastosuunnittelijana ja projektipäällikön apuna. Työtehtäviäsi ovat mm. maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu / hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä. Työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle sekä materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle.

 • Hakijalta edellytämme:
  Soveltuvaa sähköalan koulutusta, sähköteknikko tai sähköinsinööri (AMK) sekä kokemusta sähkönjakelualalta.
 • Hakijalta odotamme:
  Arvostamme sähköteknisen osaamisen ohella omatoimista ja vastuullista työotettasi. Tiimityön ohessa hallitset myös luontevan ja hyvän asiakaspalvelun.
 • Tarjoamme:
  Vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja kannustavan työympäristön.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.1.2020 mennessä. Työn aloitus neuvotellaan sopimuksen mukaan. Hakemuksen voit lähettää liitteineen oheisella hakulomakkeella.

Haku päättynyt 12.1.  |  Lisätietoja: Markus Rintala


Aluevastaava Lahti-Heinola alueelle
(13.11.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi vakavaraista ja kannustavaa yritystämme. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme parhaillaan vakituiseen työsuhteeseen:

 • aluevastaavaa Lahti-Heinola alueelle
  vastaat mm. hankesuunnittelusta, töiden organisoinnista, sekä raportoinnista. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintavastaavan kanssa.

Toivomme sinulta sähkönjakelu- sekä valaistusverkkojen huoltoon ja rakentamiseen soveltuvaa vahvaa ammattitaitoa, esimiesvalmiuksia sekä mahdollisuutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotettasi. Tiimityön ohessa hallitset myös luontevan ja hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 1.12. Työn aloitus neuvotellaan sopimuksen mukaan. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!

Haku päättynyt 1.12.  |  Lisätietoja: Petri Hartikainen


Verkostosuunnittelija Lahti-Heinola alueelle
(13.11.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule suunnittelemaan ja ylläpitämään säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi vakavaraista ja kannustavaa yritystämme. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme parhaillaan vakituiseen työsuhteeseen:

 • verkostosuunnittelijaa Lahti-Heinola alueelle
  tehtäviäsi ovat mm. työsuunnitelmien sähkötekninen laadinta sekä maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä aluevastaavan kanssa.

Toivomme sinulta sähkönjakelu- sekä valaistusverkkojen suunnitteluun soveltuvaa vahvaa ammattitaitoa, sekä mahdollisuutta matkatyöhön. Arvostamme sähköteknisen osaamisen ohella itsenäistä ja vastuullista työotettasi. Tiimityön ohessa hallitset myös luontevan ja hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 1.12. Työn aloitus neuvotellaan sopimuksen mukaan. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!

Haku päättynyt 1.12.  |  Lisätietoja: Petri Hartikainen


Sähköverkkojen ammattilaisia Heinolaan
(23.10.2019)

Toimintamme laajentuessa aloitamme uudet verkostohankkeet Heinolassa. Tule ylläpitämään ja rakentamaan säävarmaa verkkoa Lahden pohjoispuolelle. Exsanessa pääset osaksi kannustavaa yritystä, joka tarjoaa kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

 • työnjohtajaa
  vastaat mm. töiden organisoinnista, hankesuunnittelusta ja raportoinnista
 • verkostosuunnittelijaa
  tehtäviäsi ovat mm. työsuunnitelmien laadinta sekä maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu
 • verkostoasentajia
  tehtäviäsi ovat mm. 0,4-20 kV jännitealueen monipuoliset verkkotyöt, kuten vianhoito, asennukset sekä tarkastukset
 • alihankkijoita
  mm. maanrakennusurakat

Toivomme sinulta verkostohuoltoon ja -rakentamiseen soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä valmiutta matkatyöhön. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotettasi, tiimityön ohessa hallitset myös hyvän asiakaspalvelun. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsomme eduksi. Tarvittaessa järjestämme myös täydentävää koulutusta.

Kysy lisätietoja: Petri Hartikainen, liiketoimintavastaava 0400 290 668.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 10.11. Työsuhteet alkavat tehtävistä riippuen 1.11–31.1 välisenä aikana. Hakemuksen voit jättää liitteineen oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi.

Lähde mukaan osaavaan joukkoomme – teemme työtä, jolla on merkitystä!

Haku päättynyt 10.11.  |  Lisätietoja: Petri Hartikainen


Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin – paremmin.

Sähköverkon suunnittelija Mikkelin toimipisteeseen
(19.8.2019)

Keskeiset työtehtävät ovat:
Toimit maastosuunnittelijana ja projektipäällikön apuna. Maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu / hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä. Työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle sekä materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle.

 • Hakijalta edellytämme:
  Soveltuva sähköalan koulutusta, sähköteknikko tai Insinööri AMK sekä useamman vuoden kokemusta sähkönjakelualalta.
 • Hakijalta odotamme:
  Reipasta ja omatoimista asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.
 • Tarjoamme:
  Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerro meille osaamisestasi ja jätä vapaamuotoinen hakemus 15.9. mennessä. Lähetä hakemuksesi sekä liitteet oheisella hakulomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen: rekry[ at ]exsane.fi .

Lisätietoja työtehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Markus Rintala, 050 550 0847 / Exsane Oy, Rahtitie 1, 50150 Mikkeli

Haku päättynyt 15.9.  |  Lisätietoja: Markus Rintala