Rekry – Verkosto-/sähköasentaja

Haemme verkosto-/ sähköasentajaa

Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta! Haemme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää verkostoalan ammattilaista tai vasta-alkajaa. Odotamme sinulta sähköasentajan peruskoulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa. Olemme myös valmiita kouluttamaan sinut uudeksi verkostoalan ammattilaiseksi. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset ja aiempi kokemus sähkönjakeluverkoista katsotaan eduksi. Ajokortti välttämätön tehtävän suorittamiseen.

Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö-, ulkovalaistusverkon sekä sähköisen liikenteen töistä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudellamaalla ja Hämeessä, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Me tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kaluston, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Suomalaisena perheyrityksenä olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan pian yhteydessä!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: rekry@exsane.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Samola, puh. 050 4050332

Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme ympäri Suomea yli 50 ammattilaisen voimin. Kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.