Rekry – Verkosto-/sähköasentaja

Haemme verkosto-/ sähköasentajaa

Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta!

Haemme tiimiimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää verkostoalan ammattilaista tai vasta-alkajaa. Odotamme sinulta sähköasentajan peruskoulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa. Olemme valmiita kouluttamaan sinut uudeksi verkostoalan ammattilaiseksi. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset ja aiempi kokemus sähkönjakeluverkoista katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön tehtävän suorittamiseen.

Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö-, ulkovalaistusverkon sekä sähköisen liikenteen töistä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös päivystysluonteiseen työhön. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Hämeessä, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kaluston, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Suomalaisena perheyrityksenä olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan pian yhteydessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse rekry@exsane.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Petri Hartikainen, puh. 0400 290 668.

Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme ympäri Suomea yli 50 ammattilaisen voimin. Kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.