Exsanelle kahden vuoden sopimus Vantaan Energia Sähköverkot kanssa

Exsanelle kahden vuoden sopimus Vantaan Energia Sähköverkot kanssa 

Exsane on voittanut merkittävän kilpailutuksen ja allekirjoittanut kahden vuoden palvelusopimuksen Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n kanssa. 28.2.2026 ulottuva sopimus kattaa noin puolet kaikista Vantaan Energia Sähköverkkojen verkostotöistä.

Pitkäaikainen palvelusopimus tukee Exsanen kasvustrategiaa 

Exsane ja Vantaan Energia Sähköverkot ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin, ja uusi sopimus on hieno tilaisuus syventää kumppanuutta entisestään. Pitkäkestoinen sopimus tarjoaa loistavan mahdollisuuden rakentaa arvoa tuottavaa kumppanuutta, joka hyödyttää molempia osapuolia pitkällä aikavälillä.

”Tämä on merkittävä luottamuksen osoitus Exsanelle, joka ei ainoastaan vahvista asemaamme markkinoilla vaan myös tukee strategiaamme. Tavoitteenamme on keskittyä yhä enemmän palvelusopimuksiin ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Toivomme myös kovasti, että tämän uuden sopimuksen myötä meille avautuu myös pian mahdollisuus rekrytoida lisää alan huippuosaajia joukkoomme”, kommentoi Exsanen toimitusjohtaja Jukka Samola.

Osaava ja kokenut henkilöstö mahdollistamassa onnistumiset 

Exsane on tunnettu joustavuudestaan ja kyvystään mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö varmistaa, että asiakkaiden tarpeisiin reagoidaan aina tehokkaasti ja laadukkaasti.

”Tämänkaltaiset sopimukset ovat juuri sitä, mihin pyrimme ja missä loistamme. Olemme ylpeitä osaavasta henkilöstöstämme, jonka nuorekkaaseen energiaan yhdistyy syvällinen kokemus ja osaaminen. On hienoa päästä näyttämään pitkäjänteisen yhteistyön kautta, kuinka joustava ja palveleva Exsane on”, toteaa projektipäällikkö ja vastaava työnjohtaja Joakim Engström.

Uusi toimipiste tukee laajentumista ja palveluiden saatavuutta 

Uuden sopimuksen myötä Exsane avaa myös uuden toimipisteen Tuusulassa. Uuden toimipisteen avulla tuetaan Exsanen palveluiden saatavuutta lähempänä pääkaupunkiseutua. Toimipisteitä Exsanelta löytyy jo entuudestaan Porvoosta, Tampereelta, Heinolasta, Mikkelistä ja Joensuusta.

// Exsane Oy kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.       

Lisätietoja:

Jukka Samola, toimitusjohtaja, Exsane Oy
+358 50 405 0332, jukka.samola@exsane.fi

 

 

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: