Exsanen kumppanuutta arvostetaan

Asiakastyytyväisyyskysely: Exsanea suositellaan mielellään kumppaniksi

Syksyllä kysyimme asiakkailtamme ja sidosryhmiltämme arvioita työmme laadusta. Kysely oli meille erityisen tärkeä, sillä vastaavaa selvitystä emme olleet aiemmin tehneet.

Peräti 91 % vastaajista suositteli yritystämme yhteistyökumppaniksi. Erityisesti arvostettiin asentajien ammattitaitoa, suunnittelupalveluita sekä työturvallisuuden tasoa. ”asiat hoituu mallikkaasti, ja laadusta pidetään hyvää huolta”. Myös työilmapiirin merkitystä haluttiin kommentoida: ”Toimintanne ja asenteenne on kohdillaan. Turvallisuusasioissa otatte hyvin kantaa asioihin.”

Aikatauluista ja reklamaatioiden hoidosta saimme eniten palautetta: ”Oman työn tarkastukseen, resurssien riittävyyteen ja aikataulujen pitävyyteen tulisi kiinnittää enemmän huomiota.” Olemme viime vuosien aikana kasvaneet nopeasti – henkilöstöön sekä kalustoon on panostettu runsaasti. Tavoitteemme onkin, että jatkossa myös näistä asioista tulee yhä vähemmän huomautettavaa.

Haluamme vielä kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita. Kaikki kommentit ja ehdotukset olivat meille erityisen arvokkaita. Näiden perusteella kehittämme toimintaamme asiakastyytyväisyys edellä.

Lainaukset ovat suoria viittauksia tuloksiin.

Lisätietoja:
Kari Kokko, Johtaja, myynti ja hankinta
Exsane Oy

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: