HAE NYT: Asentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin

Asentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Tarvitsemme jatkuvasti lisää hyviä osaajia.Parhaillaan vahvistamme oma-aloitteisten ammattilaisten joukkoamme verkostotarkastajilla / -asentajilla.

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa verkoston kunto- ja asennustarkastuksista 0,4-20kV jännitealueella. Maalla ja ilmassa tehtävien tarkastusten ohella työnkuvaasi liittyvät monipuolisesti myös sähkö-, tele- ja ulkovalaistusverkon tehtävät. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa, Pälkäneellä, Mikkelissä, Joensuussa tai Kuopiossa, ja itse työkohteet laajalla alueella niin Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla kuin Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkkojen tarkastus- tai rakennustöistä. Tehtäväsi edellyttävät myös B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme suorittamiasi sähköalan tutkintoja – erityisesti koulutus sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastuksesta katsotaan eduksi. Tarvittaessa järjestämme täydentävää koulutusta.

Kerro meille osaamisestasi, ja jätä vapaamuotoisen hakemus sunnuntaina 7.4 mennessä osoitteella: rekry@exsane.fi.
Lisätietoja: työnkuvasta antaa Janne Salokannel 050 342 6380

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: