HAE NYT: Sähköasentajasta sähköverkkoasentajaksi -rekrykoulutus

Sähköasentajasta sähköverkkoasentajaksi -rekrykoulutus

Avoinna on nyt paikkoja rekrykoulutukseen, jossa koulutetaan sähköasentajista sähköverkkoasentajia Exsane Oy:lle. Koulutus on suunnattu sähkönjakeluverkon rakentamisesta kiinnostuneille. Hakijoilta edellytämme sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa (sähköasentaja) sekä mielellään työkokemusta sähkö- ja automaatioalalta.

Lisäksi koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on esimerkiksi sähkövoimatekniikan AMK-tutkinto. Heidän osaltaan koulutus voi jatkua maastosuunnittelutehtäviin.

Koulutetut sähköverkkoasentajat sijoittuvat pääsääntöisesti Exsane Oy:n Porvoon toimipisteeseen. Työkohteet sijoittuvat laajalle alueelle Keski- ja Etelä-Suomeen, joten matkustusvalmius sekä C-luokan ajokortti ovat lähes välttämättömät. Lisäksi hakijoilta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Toimi nopeasti, sillä alkukartoitukseen valitaan 4-5 hakijaa. Varsinaisessa koulutuksessa jatkaa 3 opiskelijaa

  • Haastattelut koulutukseen alkavat Lahdessa 15.1
  • Koulutuksen kesto 21.1 – 30.4
  • Lähiopetusjakso Lahdessa 30 päivää sekä
  • Työssäoppimisjakso Exsane Oy:llä Porvoossa 40 päivää

 

Tarkemmat tiedot koulutuksesta, hakemisesta sekä koulutusetuuksista:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/683557?searchPhrase=exsane&&&announced=0&sort=1

Rekrykoulutuksen toteuttaa Hämeen TE-toimisto yhteistyössä TSI Finland Oy:n kanssa. Koulutuksen sisällöstä antaa lisätietoja Timo Jämiä TSI Finland Oy puh. 044 987 7105; timo.jamia@tsifinland.fi

Työtehtävästä antaa lisätietoja kehitysjohtaja Kari Kokko puh. 040 554 2329: kari.kokko@exsane.fi

 

Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme ympäri Suomea yli 50 ammattilaisen voimin ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: