Haemme tiimipäällikköä Hämeen alueelle

Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta! Palvelumme kattavat sähkö-, ulkovalaistus- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimitamme sopivimmat ratkaisut niin kunnille kuin sähköverkkoyhtiölle kautta maan. Exsanella kädenjälkesi näkyy toimivana arkena lukuisille suomalaisille.

Nyt etsimme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä monipuolisiin työtehtäviin Heinolan toimipisteellemme. Sähköalan työkokemuksesi voi olla verkostoalalta, muualta sähköalan tehtävistä tai voit alan vasta-alkaja. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö- ja ulkovalaistusverkon tehtävistä ja niiden ohjaamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Itä-Hämeessä, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Me tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Me olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävistä antaa Petri Hartikainen p. 040 029 0668

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse rekry@exsane.fi

Odotamme hakemustasi!

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: