Kartoittaja/dokumentoija Uudenmaan alueelle

Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta

Palvelumme kattavat sähkö-, ulkovalaistus- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimitamme sopivimmat ratkaisut niin kunnille kuin sähköverkkoyhtiölle kautta maan. Exsanella kädenjälkesi näkyy toimivana arkena lukuisille suomalaisille.

Nyt etsimme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä sähköverkon kartoitus- ja dokumentointitehtäviin. Työkokemuksesi voi olla sähköverkostoalalta, muualta sähköalan tehtävistä tai infra-alan kartoitustehtävistä. Alan tutkinnot, kortit, koulutukset sekä ohjelmistojen ja paikannuslaitteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työtehtäväsi on kartoittaa ja dokumentoida rakennettujen sähkö- ja telekaapelien sijaintitiedot rakennustyömailla yhteistyössä asentajiemme sekä maanrakentajien kanssa. Pääset toteuttamaan myös muita monipuolisia tehtäviä sähkö- ja ulkovalaistusverkon parissa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Vantaalla sekä Uudellamaalla. Työpisteesi tulee sijaitsemaan joko Vantaalla tai Porvoossa.

Me tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Me olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävistä antaa Jukka Samola, jukka.samola@exsane.fi  p. 050 405 0332

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse rekry@exsane.fi

 

Odotamme hakemustasi!

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: