Haemme projekti-insinööriä

Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta.

Etsimme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä projektitöihin Porvoon toimipisteellemme. Sähköalan työkokemuksesi voi olla sisäjohto- tai verkostoalalta tai voit alan vasta-alkaja. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.

Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö-, ulkovalaistusverkon sekä sähköisen liikenteen projekteista ja niiden ohjaamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudellamaalla, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut.

Suomalaisena perheyrityksenä olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävistä antaa Jukka Samola p.050 405 0332.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse rekry@exsane.fi

Palvelumme kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Exsanella kädenjälkesi näkyy toimivana arkena lukuisille suomalaisille. Kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

 

 

 

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: