Useita työpaikkoja avoinna sähköalan ammattilaisille!

Useita työpaikkoja avoinna sähköalan ammattilaisille!

Haemme nyt joukkoomme useita sähköalan ammattilaisia. Lähetä hakemuksesi 14.11. mennessä, ja merkitse selkeästi, mitä paikkaa haet:

– projektivastaavia
– verkkoasentajia
– verkostosuunnittelijoita

 

Projektivastaavia / Projektipäälliköitä Pirkanmaalle

Projektivastaavat sijoittuvat Pälkäneen toimipisteeseen ja osallistuvat sähkö- ja kuituverkkoprojektien johtamiseen. Toiminta-alueena on Elenia Oy:n sähköverkot.

  • Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat urakkaneuvottelut, aliurakoitsijoiden koordinointi, asennusryhmien ohjaus, materiaalitilaukset, raportointi sekä seuranta.
  • Hakijalta edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta, kuten sähköteknikko tai sähköinsinööri (AMK), esimiesvalmiuksia sekä useamman vuoden kokemusta sähköverkkoalalta.
  • Hakijalta odotamme omatoimista asennetta, henkilöstön johtamistaitoja, halua kehittyä, sitoutunutta otetta työhön sekä aitoa kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.
  • Tarjoamme vakituisen työsuhteen nuorekkaassa työyhteisössä; kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä sekä syventävää koulutusta. Jos haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 14.11.2018 mennessä: rekry@exsane.fi . Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja: kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329

 

Verkostoasentajia Pirkanmaalle, Porvooseen ja Joensuuhun

Etsimme joukkoomme oma-aloitteisia ja ammattitaitoisia verkostoasentajia, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti.

  • Hakijalta odotamme verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.
  • Työtehtäväsi koostuvat 0,4-20kV jännitealueilla tehtävistä monipuolisista sähköverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla (Pälkäneellä), joten olethan tarvittaessa valmis matkatöihin.

Lähde mukaan kehittyvään organisaatioon ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 14.11.2018 mennessä: rekry@exsane.fi.Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: kehitysjohtaja Kari Kokko puh. 040 554 2329

 

Verkostosuunnittelijoita Pirkanmaalle ja Porvooseen

Haemme verkostosuunnittelijoita Pälkäneen ja Porvoon toimipisteisiimme. Osallistut sähkö- ja kuituverkon suunnitteluun sekä aliurakoitsijoiden koordinointiin. Seuraat hankkeen etenemistä ja raportoit suunnittelupäällikölle ja projektipäällikölle. Toiminta-alueena Pirkanmaan suunnittelijalla on Elenia Oy:n sähköverkot Pirkanmaalla (Pälkäne) ja Porvoon verkostosuunnittelijalla Uusimaa.

  • Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelut/hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä, työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle sekä materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle.
  • Hakijalta edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta, kuten sähköteknikko tai insinööri (AMK). Kokemus sähkö- ja etenkin kuituverkonsuunnittelusta katsotaan eduksi.
  • Hakijalta odotamme omatoimista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittyä ja sitoutua sekä aitoa kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.
  • Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, syventävää koulutusta sekä nuorekkaan ja innostavan työympäristön. Mikäli kaipaat uusia monipuolisia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Lähde mukaan kehittyvään organisaatioon ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 14.11.2018 mennessä: rekry@exsane.fi . Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja: suunnittelupäällikkö Markus Rintala puh. 050 550 0847 ja kehitysjohtaja Kari Kokko, puh. 040 554 2329

 

Exsane Oy:n monipuoliset palvelut kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme ympäri Suomea yli 50 ammattilaisen voimin ja kuulumme kotimaiseen Iivari Mononen -konserniin.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: